ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ NOSTOS

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ NOSTOS

Feb
08

Γωνιακός καναπές,κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς,με ισχυρή προσωπικότητα και απαλές γραμμές. Χαρακτηριστικό του η ξύλινη μασίφ βάση και τα εξαιρετικά αναπαυτικά μαξιλάρια που επιτρέπουν την τέλεια χαλάρωση και την μέγιστη άνεση. Αποτελείται από αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ MORENA

Feb
08

Γωνιακός καναπές,κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς,γραμμικός και λειτουργικός.. Παρέχει την δυνατότητα να διαμορφωθεί η γωνία δεξιά ή αριστερά. Αποτελείται από αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.

ΚΑΝΑΠΕΣ MISTER

Feb
08

Καναπές κατασκευασμένος από σκελετό οξιάς,χαρακτηρίζεται από γεωμετρικές γραμμές. Οι αναλογίες πλάτης και καθίσματος τον καθιστούν ιδανικό για χαλάρωση. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ POEM

Feb
07

Γωνιακός καναπές,με μοντέρνα κομψή και δυνατή παρουσία που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Το πίσω μαξιλάρι είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό προσκέφαλο που συνδυάζει τέλεια αισθητική και λειτουργικότητα.  Mοντέλο,που σας επιτρέπει να μεταβάλλετε εύκολα το βάθος του καναπέ και το ύψος της πλάτης του. Αποτελείται από δυο αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ NUOVO

Feb
07

Γωνιακός καναπές που συνδυάζει την ισορροπία και την απόλυτη κομψότητα. Χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο και άνετο σχήμα μαξιλαριού πλάτης που σας επιτρέπει να μεταβάλλετε εύκολα το βάθος του καναπέ και το ύψος της πλάτης του. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ IDEN

Feb
04

Γωνιακός καναπές με καμπύλη στα μπράτσα και με εξαιρετικά άνετα μαξιλάρια . Διαθέτει διπλά μαξιλάρια πλάτης και ιδιαίτερα μεταλλικά πόδια. Αποτελείται από αυτόνομους καναπέδες  που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με  εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων.

ΚΑΝΑΠΕΣ VELVET

Feb
04

Kαναπές με ελαφριά καμπύλη στα μπράτσα,κουμπιά στις πλάτες και μασίφ ξύλινη βάση. Κλασικές αναλογίες και σύνχρονο design . Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ VANITY

Feb
04

Γωνιακός καναπές,με μοντέρνο design,αυστηρές γραμμές και ιδιαίτερα μεταλλικά πόδια.  Προσφέρεται σε αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ TIFFANY

Feb
04

Γωνιακός καναπές,με λιτές γραμμές ,φαρδύ ενισχυμένο μπράτσο και μεταλλική βάση. Οι πλάτες διαθέτουν ανάκλιση προκειμένου να έχουμε μια πιο κάθετη στάση για χαλάρωση. Προσφέρεται σε αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ TIME

Feb
04

Γωνιακός καναπές,απλές γραμμές και κλασική αισθητική. Δεν θέτει όρια στην άνεση σας,οι αναλογίες πλάτης και καθίσματος το αποδεικνύουν. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.