ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ FENCE

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ FENCE

Jun
15

Γωνιακός καναπές, συνδυάζει αρμονικά το ξύλο με το μέταλλο. Το άνετο και μαλακό κάθισμα του και το γεγονός ότι εκμεταλλευόμαστε όλο το χώρο του καθίσματος, τον καθιστά έναν αναπαυτικό και συγχρόνως λειτουργικό καναπέ, ακόμη και στις μικρότερες διαστάσεις. Με επιλογή διαστάσεων, υφασμάτων και φοράς.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ MANSION

Jun
15

Ένας άνετος γωνιακός καναπές, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες στο τελείωμα των μαξιλαριών και της βάσης, ομορφαίνοντας τον χώρο σας. Είναι έτοιμος να υποδεχτεί και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας, επιβραβεύοντας την σωστή επιλογή σας.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ NOTE

Jun
15

Ένας απλός, λιτός και συνάμα διαχρονικός καναπές. Με άνετο κάθισμα που σας επιτρέπει να ζείτε ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης στον δικό σας χώρο. Οι όμορφες λεπτομέρειες στα μαξιλάρια το λεπτό αλλά συγχρόνως σταθερό μπράτσο και η αρμονική εναλλαγή των υφασμάτων κάνει τον καναπέ σας μοναδικό.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ RAINBOW

Jun
15

Η εναλλαγή των υφασμάτων στις τέλειες λεπτομέρειες του σαλονιού, σας επιτρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς διακόπτοντας την μονοτονία του μονόχρωμου κάνοντας τον καναπέ σας χαρούμενο και φιλόξενο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ VANITY

Jun
15

Γωνιακός καναπές που συνδυάζει αρμονικά το επιβλητικό μπράτσο, τις λιτές γραμμές του σκελετού, τα κομψά μεταλλικά ποδιά του και το άνετο κάθισμα του. Το μόνο που μένει σε σας είναι η επιλογή υφάσματος που σας ταιριάζει και η διάσταση που σας επιτρέπει ο χώρος σας.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ DISTRICT

Jun
15

Με μοντέρνα δυναμική και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ξύλο στο μπράτσο ο καναπές district προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Ο εργονομικός του σχεδιασμός τον καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αφού συνδυάζει το design με τα άριστα υλικά κατασκευής. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων ανάλογα με τον χώρο σας.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ BAXTER

May
25

Γωνιακός καναπές BAXTER με ιδιαίτερα αναπαυτικά καθίσματα. Κατασκευάζεται από σκελετό οξιά και προσαρμόζεται στις δικές σας διαστάσεις.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ CLEVER

Feb
06

Καναπές Γωνία πολυμορφικός με λιτές γραμμές και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κατασκευάζεται από ξύλο οξιά και διαθέτει αναπαυτικά καθίσματα, προσφέροντας ιδανική χαλάρωση.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ STATUS

Dec
06

Γωνιακός καναπές STATUS με ιδιαίτερο σχεδιασμό, με μετακινούμενες πλάτες και μεταλλικά στοιχεία. Τα αναπαυτικά του καθίσματα είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν άνεση και χαλάρωση. Κατασκευάζεται σε όποια διάσταση επιθυμείτε και σε πολλά και διαφορετικά υφάσματα.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ CLASSY

May
10

Καναπές γωνιακός τριών τεμαχίων, κατασκευάζεται από σκελετό οξιάς και μεταλλική βάση. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων υφασμάτων και συνδυασμών ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.