ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ STORY   €880
Καναπές γωνιακός δυο τεμαχίων. Προσφέρει ένα αναπαυτικό κάθισμα, με εξαιρετική άνεση, έχει χαρακτηριστικά που περνάνε αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Εξοπλισμένος με μεγάλα μπράτσα.
-Διάσταση: 300x250 Υφασμα αλέκιαστο αδιάβροχο.
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ POPULAR   €1400
Ένας άνετος γωνιακός καναπές με ελαφριά εμφάνιση που προσφέρουν τα λεπτά μεταλλικά του πόδια. Mε την εξαιρετικά ευπροσάρμοστη διαμόρφωση του, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συνθέσεων για να ταιριάζει καλύτερα στο χώρο του καθιστικού σας.
-Διάσταση: 300x250 Ύφασμα αλέκιαστο αδιάβροχο.
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ LEVEL   €880
Καναπές γωνιακός δυο τεμαχίων. Αυτός ο καναπές υπερέχει για τις ισχυρές και βασικές γραμμές που τονίζονται από την συγκεκριμένη ραφή, επίσης είναι ευχάριστα άνετος. Αλλάζει διαστάσεις και χρώματα ανάλογα τις απαιτήσεις του χώρου σας.
-Διάσταση: 280x220 Ύφασμα πλενόμενο.
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ COOPER   €880
Καναπές γωνιακός δυο τεμαχίων. Διακρίνεται για την ξύλινη επένδυση ανάμεσα στα μπράτσα, επίσης για τα αναπαυτικά του μαξιλάρια που χαρίζουν ααπίστευτη άνεση.
-Διάσταση: 300x250 Ύφασμα αλέκιαστο αδιάβροχο..
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ CLOUD   €880
Καναπές γωνιακός τριών τεμαχίων. Με τις καθαρές, κομψές γραμμές του, το Cloud και τα ιδιαίτερα μαλακά του καθίσματα προσφέρει μια αίσθηση άνεσης.
-Διάσταση: 250x250+050 Ύφασμα πλενόμενο.
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ALLEN   €880
Καναπές γωνιακός δυο τεμαχίων. Αλλάζει διαστάσεις και χρώματα ανάλογα τις απαιτήσεις του χώρου σας.
-Διάσταση: 280x220 Ύφασμα πλενόμενο.
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ GLAM   €980
Καναπές γωνιακός τριών τεμαχίων. Είναι ένας ευέλικτος καναπές που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε οποιδήποτε περιβάλλον και να ντυθεί με ποικιλία υφασμάτων.
-Διάσταση: 300x250 Ύφασμα αλέκιαστο αδιάβροχο.
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ LIVE   €980
Καναπές γωνιακός δυο τεμαχίων. Μαλακά και άνετα σχήματα διπλά μαξιλάρια καθίσματος και λεπτά μπράτσα είναι τα κύρια χαρακτηριστηκά του, σχεδιασμένο να συνδυάζεται εξαιρετικά και στους πιο απαιτητικούς χώρους.
-Διάσταση: 300x250 Αδιάβροχο αλέκιαστο.

Πρωτότυπα οικονομικά σαλόνια από την Paris Mobile

Οικονομικοί γωνιακοί καναπέδες 2 ή 3 τεμαχίων, διαμορφώνουν το καθιστικό, το σαλόνι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Άνεση κι εξυπηρέτηση, ποικιλία σχεδίων και τιμές ασυναγώνιστες, εντυπωσιάζουν στους οικονομικούς καναπέδες του εργοστασίου Paris-Mobile Factory.
Έπιπλα στα μέτρα σας, με δυνατότητα αλλαγής γωνίας και συνθέσεων στο χώρο, αλλαγής διαστάσεων, υλικών και επενδύσεων, σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών.

Οικονομικός, χειροποίητος καναπές, στα μέτρα σας

Ο οικονομικός καναπές Paris - Mobile έχει σταθερό και γερό σκελετό, δρύινα ή μεταλλικά ή επενδεδυμένα μέρη, διαφόρων σχηματισμών και χαρακτηριστικών, με απλές, κομψές ή έντονες γραμμές, σε σύγχρονο, νεανικό ή κλασσικό στυλ.
Υφασμάτινες επενδύσεις ποιότητας, με προσοχή στην ακρίβεια και φροντίδα στη λεπτομέρεια. Έντονα περιγράμματα ή γλυκά τελειώματα σε αφθονία χρωματικών συνδυασμών.

Οικονομικοί καναπέδες Paris Mobile: άνεση κι εξυπηρέτηση

Η σειρά των οικονομικών σαλονιών και καναπέδων Paris Mobile απαντάει στις καθημερινές μας ανάγκες, κερδίζει τις εντυπώσεις σε άνεση, στυλ, εκτιμάται για την ποιότητα των υλικών και της κατασκευής των επίπλων. Ευρύχωροι, φιλόξενοι, κομψοί, οι οικονομικοί καναπέδες μας προσκαλούν να καθήσουμε, να χαλαρώσουμε, να χαρούμε ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους ή με την οικογένεια, προσφέροντάς μας εφικτή πολυτέλεια.
Σας προσκαλούμε να τους δοκιμάσετε!

Επιλέξτε το οικονομικό σαλόνι, στο στυλ που προτιμάτε!

Επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές του εργοστασίου μας κι αποκτήστε το οικονομικό σαλόνι που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σας!
Επισκεφθείτε την έκθεση Paris-Mobile Home, επιλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα οικονομικών καναπέδων, τον χειροποίητο γωνιακό καναπέ στα σχέδια και στις διαστάσεις που χρειάζεστε, και πραγματοποιήστε την αγορά που εξασφαλίζει την καθημερινή σας άνεση, στο στυλ που προτιμάτε.

 

#οικονομικοί #γωνιακοί #καναπέδες στα μέτρα σας, #γωνιακός #καναπές, έπιπλα #καναπές #γωνία, #οικονομικά #σαλόνια, #καθιστικό, #καναπές #οικονομικός,
#σαλόνι τριθέσιο, #μοντέρνα #οικονομικά #έπιπλα, #ξύλο, #δρυς, #οικονομική #διακόσμηση, καναπες γωνία

#House & #home, #modern #furniture, #design & #wood, #interior #decoration
#Elegant #decor, #budget #sofa, #afordable #couch, #economic #styling
#ReShapeYourHome with #ParisMobile

Οικονομικά Σαλόνια ParisMobile | parismobile.gr/oikonomika-salonia

Κρεβάτι, τραπέζι, μπουφές, καρέκλα, καναπές, πολυθρόνα,τραπεζάκι, έπιπλο, σύνθέση, έπιπλα tv, βιβλιοθήκη, κονσόλα, σκαμπό, κομοδίνο, συρταριέρα. Έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.