Κρεβάτια

Κρεβάτι από φυσικό δρυ. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και διαφορετικών διαστάσεων,ανάλογα με τον χώρο σας.
Υφασμάτινο κρεβάτι, προσφέρεται σε ποικιλία υφασμάτων και διαστάσεων. Όλα τα καλύματα αφαιρούνται. Διατίθεται με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και ανατομικό τελάρο.
Υφασμάτινο κρεβάτι, προσφέρεται σε ποικιλία υφασμάτων και διαστάσεων. Όλα τα καλύματα αφαιρούνται.
Κρεβάτι από δρυ, σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. Μεταλλικά πόδια. Διατίθεται με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και ανατομικό τελάρο.
Κρεβάτι με ξύλινη μασίφ βάση από δρυ. Το κεφαλάρι αποτελείται από μαλακές μαξιλάρες.
Υφασμάτινο κρεβάτι. Προσφέρεται σε ποικιλία υφασμάτων και διαστάσεων. Διατίθεται με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και ανατομικό τελάρο.
Kρεβάτι με ξύλινη μασίφ βάση από δρυ. Το κεφαλάρι αποτελείται από μαξιλάρες.
Κρεβάτι με ξύλινη βάση από δρυ και κεφαλάρι με αφαιρούμενο κάλυμα. Μεταλλικά πόδια. Διατίθεται με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και ανατομικό τελάρο.

Πλήρης σειρά κρεβατοκάμαρες Paris-Mobile.

Σειρά χειροποίητων επίπλων κρεβατοκάμαρας, στην οποία περιλαμβάνονται κρεβάτι, κομοδίνο, συρταριέρα και διατίθενται, επίσης, αναπαυτικά καθίσματα, βοηθητικά τραπεζάκια και άλλα σχετικά έπιπλα, σε όμοια στυλιστική γραμμή. Σχέδια διαχρονικά, σύγχρονο ύφος, μοντέρνες γραμμές, κλασσικά κομμάτια, νεανικό στυλ, ρομαντική διάθεση ή τζαζ ατμόσφαιρα, παίζουν με τα έντονα περιγράμματα, τις γλυκιές καμπυλότητες, τα άψογα φινιρίσματα των μοντέλων της σειράς κρεβατοκάμαρων Paris-Mobile.

Χειροποίητα κρεβάτια.

Ο γερός ξύλινος, σταθερός κι ανθεκτικός σκελετός των κρεβατιών Paris Mobile κατασκευάζεται από δρυ, καρυδιά, ή ελιά, σε επεξεργασία ξύλου ρουστίκ, κρακ, λάκα. Ειδικές βαφές, συνδετικά μεταλλικά στοιχεία και ιδιαίτερα υφάσματα, όπως τεχνόδερμα, αδιάβροχα, λινά ή βαμβακερά, επιλέγονται, ανάλογα με το μοντέλο.
Όλα τα χειροποίητα κρεβάτια Paris-Mobile μπορούν να τροποποιηθούν, ως προς την επιλογή των υλικών, των διαστάσεων, των υφασμάτων, των χρωματισμών και τα περισσότερα μπορούν να παραδοθούν με, ή χωρίς, αποθηκευτικό χώρο και ανατομικό τελάρο.

Το κρεβάτι που ονειρεύεστε.

Φροντίζουμε να κατασκευάσουμε για εσάς, το κρεβάτι που ονειρεύεστε, κατόπιν παραγγελίας.
Παραγγείλετε το κρεβάτι σας, στην καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας υλικών και κατασκευής, όπως το θέλετε, και θα το έχετε, σε προγραμματισμένο χρόνο παράδοσης, με την εγγύηση ποιότητας και αντοχής του Εργοστασίου Paris Mobile Factory.
Επισκεφθείτε την Έκθεσή μας Paris Mobile Home κι ανακαλύψτε, μέσα από την πλήρη σειρά κρεβατοκάμαρων, το κατάλληλο μοντέλο που αρμόζει στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας

Διαλέξτε την κρεβατοκάμαρα σας!

Διαλέξτε, από τη συλλογή μας, τα κομμάτια που χρειάζεστε για να δημιουργήστε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας, αξιοποιώντας τις προσωπικές σας επιλογές.
Το ειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, ώστε να επιλέξετε τους αρτιότερους συνδυασμούς επίπλων. Συμβουλευτείτε μας.
Το τελικό αποτέλεσμα, προϊόν προσωπικής σας επιλογής, θα σας κερδίσει, καθ' ότι το στυλ και η αισθητική κάθε κρεβατοκάμαρας Paris Mobile ταυτίζεται με την αναπαυτικότητα και την άνεση.

 

#κρεβάτι #ξύλινο, #κρεββάτια από #ελιά, #κρεβάτια από #ξύλο, κρεβάτι από καρυδιά, #κρεβατοκάμαρα, #υπνοδωμάτιο,
#μοντέρνα #έπιπλα, #δρυς #διακόσμηση, #δρύϊνο #κρεβάτι δρύινο

#house #home #furniture #design #wood #interior #decoration #elegant #decor #bedroom #bed #styling #rest_room
#ReShapeYourHome #ParisMobile

Κρεβάτια ParisMobile | parismobile.gr/krebatia

Κρεβάτι, τραπέζι, μπουφές, καρέκλα, καναπές, πολυθρόνα,τραπεζάκι, έπιπλο, σύνθέση, έπιπλα tv, βιβλιοθήκη, κονσόλα, σκαμπό, κομοδίνο, συρταριέρα. Έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.