Κονσόλες

  Koνσόλα εισόδου με κλειστά και ανοιχτά στοιχεία, σε διάσταση 130×035. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.  
  Έπιπλο εισόδου κρεμαστό σε διάσταση 160×35 διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.  
  Έπιπλο εισόδου κρεμαστό σε διάσταση 130×35 με λιτές γραμμές και μίνιμαλ αισθητική. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.  
  Έπιτοίχια κονσόλα εισόδου, σε διάσταση 150×040 με ιδιαίτερο σχεδιασμό και άψογο design. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.  
  Επιτοίχια κονσόλα εισόδου σε διάσταση 160×035 με μίνιμαλ σχεδιασμό και σε συνδυασμό διαφορετικών υλικών. Προσαρμόζεται εύκολα στον χώρο σας. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.  
  Έπιπλο εισόδου σε διάσταση 130×35 με μεταλλική βάση και ιδιαίτερο σχεδιασμό. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών  
  Έπιπλο εισόδου σε διάσταση 130×40 με μίνιμαλ σχεδιασμό και σε συνδυασμό διαφορετικών υλικών. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.  
  Έπιπλο εισόδου σε διάσταση 130×30 με ιδιαίτερο σχεδιασμό και άψογο design. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υλικών.