ΚΑΝΑΠΕΣ STAR – ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΕΠΙΠΛΑ June 29, 2016 Paris Mobile

Έπιπλα Paris Moble: Καναπές STAR - προσφορά

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας!
Η εταιρεία Paris-Mobile Home θα βρίσκεται στην 39η έκθεση σπιτιού ATHENS HOME EXPO και σας προσφέρει από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου​ τον καναπέ “STAR” από 2.200 € σε νέα τιμή 1.650 €.

Εμπνευσμένοι από την καθημερινότητα, δημιουργήσαμε τον καναπέ “Star” συνδυάζοντας τη χρηστικότητα και μοντέρνα αισθητική, με την καλύτερη ποιότητα.
Ο καναπές Star, κατασκευασμένος από σκελετό οξιάς σας δίνει την απόλυτη ελευθερία να τον διαμορφώσετε σε διαστάσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Ένας καναπές με λιτές κομψές γραμμές, διαθέτει ιδιαίτερα καθίσματα με νέα καλουπωτά υλικά τα οποία χαρίζουν εξαιρετική άνεση, δεν χάνουν την φόρμα τους και μένουν αναλλοίωτα μετά την συχνή χρήση. Οι πλάτες αποτελούνται από δυο υλικά που εξασφαλίζουν σωστή στάση του σώματος και απίστευτη χαλάρωση. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε σχήματα χώματα προσαρμοσμένα στις απατήσεις του καθιστικού σας.

Η ιδιαιτερότητα του βρίσκεται στα μαξιλάρια καθίσματος από άριστης ποιότητας υλικά και τα πουπουλένια μαξιλάρια πλάτης που σε συνδυασμό απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης και αναπαυτικότητας.

Το ύφασμα του είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ιδανικό για μικρά παιδιά όπως και για τα αγαπημένα σας κατοικίδια αφού δεν λερώνει. Μπορείτε να το επιλέξετε το ύφασμα που σας αρέσει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας να κάνουμε τον καναπέ σας το επίκεντρο του σπιτιού σας!

Επισκεφτείτε το νέο μας website parismobile.gr

Ζητήστε να δείτε αναλυτικά, ολόκληρη τη συλλογή των επίπλων μας.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 57, Άλιμος – Καλαμάκι
τηλ. 210 988.1090

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 16:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00

Μόνιμος σύνδεσμος: http://parismobile.gr/portfolio/star-2

Sorry, the comment form is closed at this time.