Καναπέδες

Γωνιακός καναπές,κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς,με ισχυρή προσωπικότητα και απαλές γραμμές. Χαρακτηριστικό του η ξύλινη μασίφ βάση και τα εξαιρετικά αναπαυτικά μαξιλάρια που επιτρέπουν την τέλεια χαλάρωση και την μέγιστη άνεση. Αποτελείται από αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.
Γωνιακός καναπές,κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς,γραμμικός και λειτουργικός.. Παρέχει την δυνατότητα να διαμορφωθεί η γωνία δεξιά ή αριστερά. Αποτελείται από αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.
Καναπές κατασκευασμένος από σκελετό οξιάς,χαρακτηρίζεται από γεωμετρικές γραμμές. Οι αναλογίες πλάτης και καθίσματος τον καθιστούν ιδανικό για χαλάρωση. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.
Γωνιακός καναπές,με μοντέρνα κομψή και δυνατή παρουσία που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Το πίσω μαξιλάρι είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό προσκέφαλο που συνδυάζει τέλεια αισθητική και λειτουργικότητα.  Mοντέλο,που σας επιτρέπει να μεταβάλλετε εύκολα το βάθος του καναπέ και το ύψος της πλάτης του. Αποτελείται από δυο αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.
Γωνιακός καναπές που συνδυάζει την ισορροπία και την απόλυτη κομψότητα. Χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο και άνετο σχήμα μαξιλαριού πλάτης που σας επιτρέπει να μεταβάλλετε εύκολα το βάθος του καναπέ και το ύψος της πλάτης του. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και υφασμάτων.
Γωνιακός καναπές με καμπύλη στα μπράτσα και με εξαιρετικά άνετα μαξιλάρια . Διαθέτει διπλά μαξιλάρια πλάτης και ιδιαίτερα μεταλλικά πόδια. Αποτελείται από αυτόνομους καναπέδες  που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με  εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων.
Kαναπές με ελαφριά καμπύλη στα μπράτσα,κουμπιά στις πλάτες και μασίφ ξύλινη βάση. Κλασικές αναλογίες και σύνχρονο design . Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων.
Γωνιακός καναπές,με μοντέρνο design,αυστηρές γραμμές και ιδιαίτερα μεταλλικά πόδια.  Προσφέρεται σε αυτόνομους καναπέδες που σταθεροποιούνται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων,υφασμάτων και χρωμάτων.

Ο γωνιακός καναπές σας, από την Paris-Mobile

Λειτουργική αντίληψη και σύγχρονη αισθητική, άνεση κι απόλαυση από το εργοστάσιο Paris Mobile. Ο καναπές Paris-Mobile αγκαλιάζει τον προσωπικό σας χώρο, το σαλόνι σας, το καθιστικό, αναπτύσσεται σε αίθουσες αναμονής, αναμορφώνει επαγγελματικούς χώρους.

Καναπέδες Paris Mobile

Οι καναπέδες μας είναι χειροποίητοι, κατασκευάζονται και επί παραγγελία, στα μέτρα σας, με επιλεγμένα υλικά, σε αφθονία χρωματισμών και υφασμάτων. Ο γωνιακός καναπές Paris Mobile, ανάλογα με το κατασκευαστικό μοντέλο, μπορεί να τροποποιηθεί ως προς την αριστερή ή δεξιά γωνία του και τα επιμέρους στοιχεία του.
Στην Paris Mobile εξασφαλίζουμε ποιότητα υλικών, εγγύηση κατασκευής, λογικές τιμές και υποστηρίζουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Χειροποίητος καναπές ποιότητας, στα μέτρα σας; Paris-Mobile!

Οι καναπέδες Paris Mobile αναδεικνύουν κάθε χώρο και ταιριάζουν στις προσωπικές σας επιλογές.
Ο γωνιακός καναπές κατασκευής μας, προσαρμοσμένος στα μέτρα του ιδιαιτέρου χώρου σας δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χρειάζεστε. Ένας άνετος, ανθεκτικός, διθέσιος ή τριθέσιος καναπές της Paris Mobile, διακοσμεί με στυλ κι αισθητική, σε λογική τιμή.

Γωνιακοί καναπέδες ποιότητας

Θα βρείτε τους σύγχρονους, κλασικούς και γωνιακούς καναπέδες μας, στο κατάστημα Paris Mobile Home. Μπορείτε να διαλέξτε από μία πλούσια γκάμα υλικών και χρωμάτων. Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Λ. Ποσειδώνος, δοκιμάστε τους και επιλέξτε τον καναπέ που πάντα επιθυμούσατε.

 

#καναπές στα μέτρα σας, #γωνιακός #καναπές, #καναπέδες #γωνία, #σαλόνι, #καθιστικό, #kanapes #kanapedes, καναπές διθέσιος,
#σαλόνι τριθέσιο, #μοντέρνα #έπιπλα, #ξύλο, #δρυς, #διακόσμηση, καναπέδες #γωνιακοί, καναπες γωνία

#House & #home, #modern #furniture, #design & #wood, #interior #decoration
#Elegant #decor, #sofa, #couch, #styling the #living_room
#ReShapeYourHome with #ParisMobile

Καναπέδες ParisMobile | parismobile.gr/kanapedes

Κρεβάτι, τραπέζι, μπουφές, καρέκλα, καναπές, πολυθρόνα,τραπεζάκι, έπιπλο, σύνθέση, έπιπλα tv, βιβλιοθήκη, κονσόλα, σκαμπό, κομοδίνο, συρταριέρα. Έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.