Καναπέδες

Γωνιακός καναπές, συνδυάζει αρμονικά το ξύλο με το μέταλλο. Το άνετο και μαλακό κάθισμα του και το γεγονός ότι εκμεταλλευόμαστε όλο το χώρο του καθίσματος, τον καθιστά έναν αναπαυτικό και συγχρόνως λειτουργικό καναπέ, ακόμη και στις μικρότερες διαστάσεις. Με επιλογή διαστάσεων, υφασμάτων και φοράς.
Ένας άνετος γωνιακός καναπές, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες στο τελείωμα των μαξιλαριών και της βάσης, ομορφαίνοντας τον χώρο σας. Είναι έτοιμος να υποδεχτεί και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας, επιβραβεύοντας την σωστή επιλογή σας.
Ένας απλός, λιτός και συνάμα διαχρονικός καναπές. Με άνετο κάθισμα που σας επιτρέπει να ζείτε ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης στον δικό σας χώρο. Οι όμορφες λεπτομέρειες στα μαξιλάρια το λεπτό αλλά συγχρόνως σταθερό μπράτσο και η αρμονική εναλλαγή των υφασμάτων κάνει τον καναπέ σας μοναδικό.
Η εναλλαγή των υφασμάτων στις τέλειες λεπτομέρειες του σαλονιού, σας επιτρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς διακόπτοντας την μονοτονία του μονόχρωμου κάνοντας τον καναπέ σας χαρούμενο και φιλόξενο.
Γωνιακός καναπές που συνδυάζει αρμονικά το επιβλητικό μπράτσο, τις λιτές γραμμές του σκελετού, τα κομψά μεταλλικά ποδιά του και το άνετο κάθισμα του. Το μόνο που μένει σε σας είναι η επιλογή υφάσματος που σας ταιριάζει και η διάσταση που σας επιτρέπει ο χώρος σας.
Με μοντέρνα δυναμική και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ξύλο στο μπράτσο ο καναπές district προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Ο εργονομικός του σχεδιασμός τον καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αφού συνδυάζει το design με τα άριστα υλικά κατασκευής. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων ανάλογα με τον χώρο σας.
Γωνιακός καναπές BAXTER με ιδιαίτερα αναπαυτικά καθίσματα. Κατασκευάζεται από σκελετό οξιά και προσαρμόζεται στις δικές σας διαστάσεις.
Καναπές Γωνία πολυμορφικός με λιτές γραμμές και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κατασκευάζεται από ξύλο οξιά και διαθέτει αναπαυτικά καθίσματα, προσφέροντας ιδανική χαλάρωση.

Ο γωνιακός καναπές σας, από την Paris-Mobile

Λειτουργική αντίληψη και σύγχρονη αισθητική, άνεση κι απόλαυση από το εργοστάσιο Paris Mobile. Ο καναπές Paris-Mobile αγκαλιάζει τον προσωπικό σας χώρο, το σαλόνι σας, το καθιστικό, αναπτύσσεται σε αίθουσες αναμονής, αναμορφώνει επαγγελματικούς χώρους.

Καναπέδες Paris Mobile

Οι καναπέδες μας είναι χειροποίητοι, κατασκευάζονται και επί παραγγελία, στα μέτρα σας, με επιλεγμένα υλικά, σε αφθονία χρωματισμών και υφασμάτων. Ο γωνιακός καναπές Paris Mobile, ανάλογα με το κατασκευαστικό μοντέλο, μπορεί να τροποποιηθεί ως προς την αριστερή ή δεξιά γωνία του και τα επιμέρους στοιχεία του.
Στην Paris Mobile εξασφαλίζουμε ποιότητα υλικών, εγγύηση κατασκευής, λογικές τιμές και υποστηρίζουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Χειροποίητος καναπές ποιότητας, στα μέτρα σας; Paris-Mobile!

Οι καναπέδες Paris Mobile αναδεικνύουν κάθε χώρο και ταιριάζουν στις προσωπικές σας επιλογές.
Ο γωνιακός καναπές κατασκευής μας, προσαρμοσμένος στα μέτρα του ιδιαιτέρου χώρου σας δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χρειάζεστε. Ένας άνετος, ανθεκτικός, διθέσιος ή τριθέσιος καναπές της Paris Mobile, διακοσμεί με στυλ κι αισθητική, σε λογική τιμή.

Γωνιακοί καναπέδες ποιότητας

Θα βρείτε τους σύγχρονους, κλασικούς και γωνιακούς καναπέδες μας, στο κατάστημα Paris Mobile Home. Μπορείτε να διαλέξτε από μία πλούσια γκάμα υλικών και χρωμάτων. Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Λ. Ποσειδώνος, δοκιμάστε τους και επιλέξτε τον καναπέ που πάντα επιθυμούσατε.

 

#καναπές στα μέτρα σας, #γωνιακός #καναπές, #καναπέδες #γωνία, #σαλόνι, #καθιστικό, #kanapes #kanapedes, καναπές διθέσιος,
#σαλόνι τριθέσιο, #μοντέρνα #έπιπλα, #ξύλο, #δρυς, #διακόσμηση, καναπέδες #γωνιακοί, καναπες γωνία

#House & #home, #modern #furniture, #design & #wood, #interior #decoration
#Elegant #decor, #sofa, #couch, #styling the #living_room
#ReShapeYourHome with #ParisMobile

Καναπέδες ParisMobile | parismobile.gr/kanapedes

Κρεβάτι, τραπέζι, μπουφές, καρέκλα, καναπές, πολυθρόνα,τραπεζάκι, έπιπλο, σύνθέση, έπιπλα tv, βιβλιοθήκη, κονσόλα, σκαμπό, κομοδίνο, συρταριέρα. Έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.